Ruime, praktisch ingedeelde vakantiewoning met 4 ruime slaapkamers en overdekt houten terras. Maison Joliebleu ligt geheel vrij, omgeven door een grote tuin (4500m). Om het huis een zeer groot grasveld met diverse soorten bomen, o.a. twee grote oude eiken. De tuin ligt op het zuiden en heeft een prachtig uitzicht over de glooiende weilanden en bossen.

Een heerlijke plek, waar je jezelf op je gemak zult voelen. In de tuin ligt een zwembad van 4,5 bij 9 meter met ruim zonneterras en ligbedden. Ook een trampoline (3.50 mtr) en schommels ontbreken natuurlijk niet!

Maison Joliebleu ligt aan een zijweggetje, aan een uitgezette wandelroute, 200 meter van een doorgaande weg en op 3 km afstand van de dorpskern. Het heuvelachtige gebied leent zich verder uitstekend voor de sportieve fietsers en wandelaars.

Klik hier  voor een kijkje binnen.....

Meer foto’s Maison Joliebleu


HOOFDPAGINA           OVER ONS…        TARIEVEN           OMGEVING   

vakantiehuis met zwembad in de dordogne, vakantiewoning met zwembad in de dordogne, vakantievilla met zwembad in de dordogne, privé zwembad, frankrijk, perigord, rust, ruimte, privacy, kindvriendelijk, wandelen, fietsen, tuin, uitzicht, nederlandse eigenaar, grotten, kastelen, sarlat, préhistorie, wifi, vrijstaand, toeristisch

W W W . V A K A N T I E H U I S D O R D O G N E . I N F O

Maison Joliebleu